Philippens.net “New & Improved”

Dit is de geheel vernieuwde Philippens.net website. Waar deze voorheen exclusief een weblog van de beheerder Mike Philippens was, en daardoor totaal oninteressant voor de rest van de wereld, is het nu de site van het Philippens Network.

Het is nog steeds een weblog, maar nu niet meer exclusief van Mike, maar is nu ook (in principe) opengesteld voor andere Philippenzen. En dat zijn er nogal wat. In Nederland lopen er aardig wat rond, maar ook in België, Frankrijk, Spanje, USA en zelfs Argentinië. In Argentinië is zelfs een heel substantiële Philippens tak ontstaan sinds 1880.

Maar er is meer. Via deze site is ook – exclusief voor Philippenzen – de genealogie van de familie Philippens ontsloten. Dat gedeelte van de site is alleen bereikbaar voor mensen met een account, en alleen Philippens familieleden krijgen er een. Misschien dat ik zo nu en dan een kort stukje op het weblog schrijf over een historische Philippens, maar de toegang tot de genealogie is voorbehouden aan Philippenzen.